Zondag 23 augustus

Viering studentenkerk

  • 9:45-10:45
  • Online

Elk jaar wordt de introductie gestart met een viering in de studentenkerk. Dit jaar wordt de viering echter online gehouden. Aanwezigheid is helemaal niet verplicht, maar heb je behoefte om de intro met een schone lei te beginnen, dan is deze viering misschien iets voor jou!

Opening Introductie

  • 11:00-12:00
  • Online

Een introductie begint natuurlijk met een opening. Hier wordt een praatje gegeven aan alle studies en wordt uitgelegd wat je allemaal kunt verwachten deze introductieweek.

Kennismaking met mentorgroepje

  • 12:30-?
  • Online

Hier begint voor velen de intro pas echt, de ontmoeting met je mentorgroepje! Dit zijn de mensen met wie je de rest van de intro het meest zult optrekken en je leert elkaar gedurende de intro heel goed kennen.

Introductiemarkt en mini sportdag

  • 17:30/45-20:30
  • Goffertpark en Radboud sportcentrum

Op zondag vindt de introductiemarkt plaats, kom hier vooral naar toe om te zien wat het studentenleven van Nijmegen te bieden heeft. Je kunt hier informatie krijgen over alles wat je wilt, zoals de vele verschillende sport-, cultuur- en studentenverenigingen. Er zal ook een kraampje zijn voor onze eigen studievereniging S.V. Marie Curie. Bij de mini sportdag heb je de mogelijkheid 3 à 4 sporten uit te proberen die het Radboud sportcentrum aanbiedt. Het Radboud sportcentrum biedt namelijk gedurende het hele jaar meer dan 80 verschillende sporten aan. Het Goffertpark is goed rolstoeltoegankeijk bij droog weer. Bij nat weer is het minder goed toegankelijk. Het Radboud sportcentrum is rolstoeltoegankelijk en deelname aan sporten is afhankelijk van de sport zelf. Groepjes 1, 2 en 3 verzamelen in het Goffert om 17:30 om hun introbandje op te halen en hebben tussen 18:00 en 18:15 inloop op de intromarkt en om 19:00 sportdag op VELD 2. Groepjes 4, 5, 6, 7 en 8 verzamelen in het Goffert om 17:45 om hun introbandje op te halen en hebben tussen 18:15 en 18:30 inloop op de intromarkt en om 19:15 sportdag op VELD 4.